Tømrerfirmaet Lars Eriksen - kvalitet og godt håndværk

Sommerhus-tilbygning i KettrupVort varemærke er, og har altid været, kvalitet og godt håndværk. At bygge eller vedligeholde huse og bygninger er i høj grad en tillidssag. Det er vores opfattelse, at kundernes tillid alene bevares ved altid at levere kvalitet og solidt håndværk.
Denne grundregel kender hele virksomhedens faste stab af medarbejdere, som alle er særdeles rutinerede - faktisk er flere af svendene udlært i virksomheden.
At købe eller bygge et hus er for de fleste danske familier den største og mest betydningsfulde investering de nogensinde foretager. Vi er meget beviste om om dette faktum, og vi gør altid vort yderste for at beskytte denne investering med vort arbejde.
Virksomhedens kerneydelser er alle former for renovering, ny-, til- og ombygning af alle former for huse og Køkkengulvsommerhuse. Herudover har vi oparbejdet speciale i fremstilling og anvendelse af naturtræ (her tænkes på træ fra danske skove).
Tømrerfirmaet Lars Eriksen ApS er i dag ejet af Henrik Meyer, Entreprenør Engholt, og Tømrermester Henrik D. Larsen, der overtog virksomheden i efteråret 2011.